Přidat odpověď
Desítkami telefonátů a více než 2000 SMS zpráv bombardoval bývalou manželku muž z Ostravska. Policisté ho podezřívají z přečinu nebezpečného pronásledování, za což mu hrozí až rok vězení.
„Soustavně deset měsíců pronásledoval prostřednictvím telefonu bývalou manželku. Během pěti měsíců ji měl kontaktovat desítkami telefonátů a více než dvěma tisíci textových zpráv,“ uvedla ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková s tím, že muž měl také neustále vyhledávat ženinu blízkost.
„Pohyboval se například i několik hodin poblíž jejího bydliště, kontaktoval ji dopisy i e-maily.“ Muž je navíc podezřelý, že opakovaně kontaktoval také sousedy exmanželky.
Napadá mě, co ho k tomu vedlo, copak ten chlap nemá žádnou hrdost. Také byste se takhle dokázali pomižovat před bývalými partnery, dětmi, sousedy, příbuznými?
Je takový človek duševně v pořádku? Pomohl by psychiatr nebo dobrý psycholog?
Jsem také rozvedená, s bývalým partnerem se nevídáme, i když bydlíme ve stejné městě, nicméně komunikujeme pomocí telefonu ohledně dětí, jinak nemáme potřebu, máme každý svoji rodinu. Přijde mi to naprosto šílený.
Celý článek zde: http://www.novinky.cz/krimi/232808-muz-z-ostravska-poslal-exmanzelce-2000-textovych-zprav-hrozi-mu-vezeni.html
Napotřetí se to snad povedlo vložit dobře.
Předchozí