Vubec... a je mi to jedno
Spousta lidi vi kde bydlim (plus minus), kolik mam deti, co delam ci nedelam, nekolik (10-15?) co je mam na facebooku znaji i jmeno a prijmeni, presne bydliste, moje pratele eventualne milence
nekolik malo odtud zna i presnou adresu a cislo uctu (kdyz jsem neco posilala), par lidi z rodiny (3?) i moje telefoni cislo a spoustu jinych obcas velmi pikantnich veci
Nikam nedavam nahy fotky deti (hlidam si to i na facebooku i u uzamcenych alb, nedavam tam nic co by se kdykoli nemohlo objevit na verejnosti), za svuj xicht se nestydim, moje fotky jsou leckde takze i kdyby sem nekdo vrazil moji fotku ve spodnim pradle (jo, i ty videlo par lidi z Rodiny
) tak maximalne pokrcim rameny, verim ze v alkoholovem podrouseni bych byla schopna ji sem dat i sama
mam mirne exhbicionisticke sklony.
Takze pseudouchylove a hackeri mi muzou polibit pozadi, to co tady resite mi pripada jako CSI Horni Dolni
Mam zkusenost s opravdovym hackerem a se stalkingem jineho kalibru, takze vim ze opravdovy expert ktery navic ma (nebo si opatri) pristup do ruznych databazi o me vi VSECHNO, a muzu se treba stavet na hlavu a odrazet usima. Opravdovy hacker si behem pul dne opatri muj vypis z uctu, cislo obcanky a tak dale a obrana proti nemu je naprosto nulova, takze takovyhle pseudohackeri co si po ulozeni deticek k polednimu spanku musi dokazovat jak umi zachazet s Googlem a kopirovat prispevky do bonzdenicku mi fakt zily netrhaj