Ve všech registracích mám nepřesné a nepravdivé údaje, zásadně vyplňuju jenom to, co je nezbytně nutné a pokud by někdo zjistil mé údaje v oficiálních databázích, byl by to trestný čin, podala bych trestní oznámení. Pokud má nějaká instituce takto nezabezpečená data, nese odpovědnost i kdyby se nezjistil konkrétní viník. Na FB tedy nechodím a chodit nehodlám, protože tam se dost těžko chrání soukromí, ostatně i v tom "reálném" světě si soukromí dost chráním. Navíc tu nesděluju údaje, které by mě mohly identifikovat tak, že mě někdo "pozná".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.