To je zajímavé! Nikdy jsem o tom neslyšela! Každopádně já taky patřím k těm, na koho klíšťata nejdou, měla jsem v životě 2, z toho první v 15 letech. Komáři po mně ale jdou strašně, navíc se mi po jejich kousnutí někdy udělají obrovské zánětlivé lívance i 10 cm v průměru, které svědí tak strašně, že mně to v noci i vzbudí a usínám znovu s pytlíkem ledu. A nejstrašnější reakce mám na včely - např. noha jako konev, co se hojí tři neděle, ale o bude spojeno s psychikou, děda ty mrchy choval a celé dětství mě to pronásledovalo... Takže jak to bude s tím B vitaminem?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.