| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kukuřice,je mi to moc líto~6~~6~. neprožila jsem si něco takového,ale až do 26.t.t. jsem si tak trošku nepřipouštěla těšení se na mimi...měla jsem od začátku komplikace s protilátkami,sledovali hydrops plodu-ten se naštěstí nekonal,ale plodové vody jsem měla najednou z ničeho nic málo..i břicho jsem měla menší,bylo to znát. pak za tři týdny jsem jí měla už zase více..ale tobě odtekla,odtékala by asi i nadále~Rv.

chci ti říct,že jste udělali maximum,ptali se kde se dalo,co by se dalo nebo nedalo udělat..bohužel,plíce jsou velký problém-a bez nich by miminko zdravé nebylo-ikdyž jinak zdravé je.
dcera se narodila akutně ve 26.t.t. a s plícemi jsme měli veliký problém,vyvíjeli se nějak jinak kvůli těm protilátkám..ale to je jiná kapitola. jen chci říct,že plíce jsou fakt hodně důležité na přežití-což je každému jasné..ale když člověk vidí ty komplikace a nevěděli jsme též dne ani hodiny...
je mi tě líto,přeju ti, abys to zvládla s psychikou a rodina tě podržela .. a hlavně aby se podařilo pak další miminko a dopadlo to dobře~;)~6~~6~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.