Brebbery, vím že máš pocit, že už ti ujel i ten poslední courák, ale neblbni. Je ti 40+ - NO A? I tady v diskusi je jedna, co má dvě děti po čtyřicítce a s novým manželem
Možná by se ulevilo tobě i tvým potenciálním partnerům, kdyby jsi tak netlačila na pilu, jak už psala Petra. Protože ono to jde z tebe cítit na sto honů každým pórem, že jsi na lovu, to i chlap, který tak dobrý radar jako my nemá
, prostě vycítí. Budou se na tebe lepit divnoidní typy, to dá rozum.
Nech to koňovi, nadechni se a vydechni, řekni si, že i bez chlapa po boku to do důchodu doklepeš, a co doklepeš, budeš spokojená... a ON přijde, pokud má přijít.
Možná, že když se celý tvůj vesmír přestane točit kolem mužů, tak se i nějaký muž objeví.
Já mám tuhle zkušenost sice pouze z mladšího věku, ale čím víc jsem se klukama zaobírala, tím byla větší pravděpodobnost, že mě nikdo pořádný chtít nebude, jen týpci, co hledají kámošku na sex.
Mě osobně taky děsí typy "NUTNĚ hledám chlapa/ženskou". Já vedle sebe chci někoho, kdo mě nebude potřebovat, někoho, kdo by zvládl i žít sám, a je se mnou, protože chce, ne proto, že potřebuje, protože bez partnera by to nezvládl.
Hodně štěstí