| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zažila jsem šok - rozešli (rozvedli!) se moji dva přátelé, oba je dlouho znám, jsou ve věku kolem 35let, oba jsou a vždycky byli NORMÁLNÍ, velmi milí, příjemní, tolerantní, neprudiví...prostě ideální vlastnosti pro dlouhodobý harmonický partnerský vztah, kteří pro mě byli takovou tou poslední "nadějí", že pokud nejsou partneři paka, tak prostě spolu žít MUŽOU. Byli spolu od VŠ, takže nějakých 15let. Mají dvě krásné děti, 1 rok a 2roky.

Před rokem se prý on shlédl v kolegyni z práce (manželka na MD, ale rozhodně ne žádná zakomplexovaná chudinka nebo myš, pěkná ženská, co o sebe pečuje, má svoji práci na pár hodin denně, dělá všechno proto, aby nebyla "spotřebič"...prostě, zase nechápu, co JEŠTĚ víc měla udělat). Nedávno odešel, krátce předtím se rozvedli, dohodou, o žádný "čas na rozmyšlenou". Děti jí nechal, je ochoten na ně platit, ale starat se o ně nechce, ani nestojí o to je často navštěvovat. Bude mít prý "svoje", anžto jeho nextka je těhotná.

Hlava mi to nebere...to prostě VŠICHNI se ted budou rozvádět jenom proto, že to "viděli vedle" a v "moderní" době se to nechápe jako "cejch", ale asi jako nový druh "sportu"? Já jsem momentálně sama (ex odešel též za zelenější trávou, aniž měl důvod) a doteď jsem aktivně hledala nového partnera - ale po zkušenostech ze seznamky a TOMHLE...má smysl ještě VĚŘIT, že se NĚJAKÝ chlap nezblázní? Dřív jsem "věděla", že když člověk udělá všechna "preventivní opatření" (aby na partnerovi nebyl závislý apod.), tak je to dostatečná záruka toho, že o vztah nepřijde...

Jsem úplně zdrcená - můžete mi k tomuto tématu někdo napsat něco pozitivního, ale REÁLNÉHO? Díky ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.