ale je, stačí si ji vypěstovat. Mám skleník, v Podkrkonoší. Ředkvičky a salát sklízím už asi 14 dní. Pak mám špenát a kedlubny, ty ještě potřebují pár dní, aby narostly.
Jinak kupujeme zeleninu od větších pěstitelů a máme celou zimu až do teď veškerou kořenovou zeleninu, cibuli, česnek, brambory, červenou řepu, donedávna i dýně Hokkaido (už došly:-((() a další dobroty, jablka a hrušky ani nemluvě. Teď už teda jen jablka, ale jaká jsou výborná a kolik mají šťávy!! Mošt je z nich výborný, tak nevím, co je za problém, jak tu někdo psal.
Celou zimu jsem pomalu nevzala do úst zeleninu z marketu, uz se na to ani nemůžu podívat, z Peru, Číny, Izraele a podobných destinací. To je fakt nenormální.
A k těm cenám - já vím, že jsou lidi, kteří jsou za levné potraviny v marketech fakt vděční, protože na to prostě nemají. Ale většina mých známých je kupuje co nejlevnější, i když by na to prostě měli.
Já si teda radši koupím kvalitní jídlo a odpustím si plnou skříň hadrů a nejmodernější elektroniku a kosmetiku.
Spousta našich známých kroutí hlavou, že kupuju vajíčka za 6 korun, mléko za 20, tvaroh za 25, rohlíky za 3,50 a podobně. Ale vím, že je to bez barviv a podobných výmyslů potravinářského průmyslu. Klidně dám za domácí kuře 100 i víc, ale dám si ho jednou týdně, než se několikrát týdně cpát umělými řízky z marketu (takových lidí znám spoustu, hlavně, že to je maso v akci).
Tak jsem se zase rozohnila, omlouvám se
JInak zastávám názor "každému, co jeho jest".
Dobrou chuť!