maia opravdu na kalisku vydelas, podle toho co se psalo, tak vydrzi az deset let, opravdu mam silnou menstruaci hlavne od doby co jsem porodila jsou ty prvni 3dny katastrofa a tedka s kaliskem to zvladam, nejhorsi bylo naucit se vkladat, je to trochu krkolomne. mam tuzsi kalisek Lunette, mrkni na youtube a jsou tam odkazy i na to jak to vypada a jak se to zavadi. uz za prvni 3mesice mam zpet vlozene naklady ve srovnani s tim kolik bych vyhodila za tampony. taky jsem pouzivala nejsilnejsi tampaxy. tedka pouzivam jen kalisek a jsem moc spokojena, jen stopku tomu musis ufiknout. ale zkusila jsem to prvni den s ni a sama jsem prisla na to, ze bude lepsi ji odstranit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.