| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sestra začala používat Just, takže jako "dealerka" to má levnější. Parkrát mi dala to či ono a opravdu jsem nadmíru spokojená! Má to levněji (i když nikoho nenahání:-) a třeba tu oregánovou tedy tymiánovou mast používám na obličej, abych měla lepší pleť - a taky jsme to dávali na furunculy apod. Také si nemohu vynachválit modrou šalvějovou mast, která má stoprocentní učinek na MRSA boláky a na "zimu" - opar apod. Nevěřila jsem tomu, říkala jsem si další předražené MLM věci, ale zatím jsem na trhu nenašla nic takového. Třeba alpu gel také používáme, ale opravdu jen na ty unavené nohy. Na což ty Just věci nepoužívám:-) A ještě třeba měsíčkový just krém pomohl úžasně při "poraněném" konečníku

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.