Dobré ráno mam kluka a je mu 26 měsiců a má nějaké problémy a nerozvíjí se duševně a motoricki.Tak sme byly dneska u doktorky a ta ho poslala aby šel na cétéčko do nemocnice tak sem sešla tam hned domlouvat a oni řekli že máme přijít den dopředu a já tam ale s ním být nemůžu mám ještě další malé děti a nemá tam s ním kdo bít a taky ani to nechci aby musel ležet v nemocnici den dopředu nic mu není.Tak se chci domluvit aby tam nemusel bít a přišly jsme jenom na to vyšetření na cétečko a nevím co říkat rozumneho až budu vysvětlovat proč tam nechceme ležet když se budou ptát a budou říkat že tam musí být protože mu musí udělat den předem cosi a že se to tak u nich dělá.Neznám postupi a proč tak něco být musí tak nevím jak se mám bránit a stát si za svím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.