omlouvám, se, že jsem už nenakoukla, bylo to v celkové narkoze, po probuzení jako když dostaneš palicí + těžká kocovina, ale dalo se to. Třetí den mi vyndali tamponádu a šla jsem domů s předpisama na vincentku a nějaké mastičky do nosu + neschopenka na min. 3 týdny. Tomu sem se divila, ale když jsem vylezla před nemocnici, měla jsem takový zvláštně změněný vnímání, kdyby se mnou nebyl manžel, tak snad ani nepřejdu silnici. Po 10 dnech kontrola a to byl masakr, umrtvili mě nos a tím dřevěným nosem mě z dutin odstraňoval pinzetama a savkou krevní sraženiny po zákroku, měla jsem pocit, že se mi vrtá až v mozku. To byla hrůza. Dostala jsem taky kortikoidový sprej, ale nebrala jsem ho dlouho, protože jsem se snažila o dítě, navíc mě po něm vysychá a praská sliznice v nose. Po cca 5ti letech jsou ty mrchy zpátky a bohužel prudí, stačí jeden den rýmy a je z toho zánět dutin, takže budou muset ven
tak by mě ten laser taky zajímal.
jo, a dělali mi to na Homolce, před tím je ještě nutné CT a braní kortikoidů (prednison) aby se tam při zákroku zorientovali