Latté se doporučuje z mléka polotučného nebo nízkotučného-je vlastně našlehané to mléko vzduchem, tak plnotučné je už pak moc "těžké" Já dělám z polotučného. Zkoušela jsem i ze speciálního mléka na latté, které se dá koupit v supermarketech ale nezaznamenala jsem žádný rozdíl, jen v té ceně...Nejdřív našleháš mléko a pak teprve naliješ kafe do toho mléka. Podle toho jak moc opatrně budeš lít tak budeš mít oddělené ty vrstvy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.