Chápu to dobře, že chceš dát miminko do postýlky 160ky??? Já ji koupila na 22měsíční holčičku a hned za měsíc ji přendala zpátky do miminčí. Ještě na to není zralá, zdrhá z ní a nechce tam být. Malé miminko v postýlce mít můžeš, v té batolecí, ale jak se ti začne hýbat, tak je konec. Krom toho, že může spadnou, nebo přepadnout i přes zábranu. Moc dobře si pamatuju jak moje malá vysela na ohrádce a jak padala z postelí. Myslím si, že nějakých 900Kč (za tolik jsem kupovala posýtlku já - miminčí) není tak veliká investice. Jeden typ postele prostě pro dítě do puberty asi nepořídíš:)))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.