Přidat odpověď
Ahoj Tylity,
este som nikdy nepisala verejne do nejakej diskusie, ale na tvoje prispevky musim reagovat.
Dostala sa mi v piatok do ruky kniha Laska a manipulace, precitala som ju cez vikend - som sokovana - ako keby niekto popisal moje manzelstvo. Nerozumela som vela veciam, ktore sa okolo mna diali a teraz mi je to jasne - zila som s manipulatorom a tym horsim typom - perverznym. Nikdy som nevedela, ci moj muz je uzasny, alebo priserny. Ked som povedala, ze priserny, tak som mala hned vycitky svedomia, ked som si spomenula na nejaku situaciu, ked sa zachoval perfektne, ale potom hned ma napadlo, ze perfektny manzel predsa nerobi zasa take priserne veci ako on.
A tak ako u teba, aj u mna bola poslednym impulzom na rozvod, o ktorom som hovorila, ale nevedela som sa k nemu odhodlat, jeho uvaha, ked mi pokojne vysvetloval, ako ma zadrhne a zahrabe a zamyslal sa nad tym, co bude lepsie: ci ma treba zahrabat hlboko -to aby ma nikdy nenasli, alebo plytko - to aby ma zozrala diva zver a nic zo mna nezostalo.
Hoci som rozvedena uz 11 rokov, je mi zle fyzicky. Ale verim, ze teraz sa s tym vysporiadam uz definitivne. Raz predsa nanho musim zabudnut.
Předchozí