| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já mám syna, operaci podstoupil až v necelých osmi letech, a rovněž současně mu udělali zmenšení krčních.
Dlouho jsme se tomu bránily, ale už mu teklo zelené z nosu bez příčiny pořád a krční byly tak velké, že utlačovali hlasivky a nemohl mluvit.

Nám operace max pomohla, teď je teda od prosince na hromadě, ale on má i sníženou imunitu a bohužel jsme letos prokaučovali možnost ji podpořit rybomunilem.

mimochodem já jsem alergická na kdeco a astmatik a syn je astmatik a i přesto nám alergologožka imunoložka operaci doporučila.

po operaci bylo ve zprávě, že nosní mandle byla obří laločnatá a musela se posílat na hystol vyšetření a krční obě byly rovněž obří. Nám právě doporučili ty krční jen zmenšit.

Jinak s tím dorůstáním si myslím, že to je hloupost, to spíš záleží jak operaci provádějí. Synovi dělali laserem, a to prý tam nic nezůstává, takže dorůst ta nosní fakt nemůže, krom toho stejně kolem 10 roků sama zaniká.
A když se mandle trhají, nebo řežou, tak je možné, že tam kousek té nosní zůstane a z toho doroste nová. S alergií si myslím, to nemá nic společného.

Za nás ale bych šla znovu, synovi to hodně pomohlo, ikdyž bývá nemocný, tak ale má mnohem mírnější průběh.. a před operací už šíleně huhlal, v noci příšerně chrápal a věčně byl nevyspalý s kruhy pod oči a dost unavený, po operaci jak se uvolnil tlak na madle tak chvíli mluvil nezvykle vysokým hlasem, což se srovnalo, přestal úplně chrápat a je pořád nabytý energií a jen tak ho něco nezkolí. Potřebuje mnohem méně spánku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.