Zatím bych opravdu počkala. Můj synovec začal mluvit až ve třech letech, dokonce ho kvůli tomu nechtěli vzít do školky. Měli jsme taky strach, že jde o nějakou poruchu a pak se najednou během půl roku ve školce rozmluvil krásně. Já si myslím, že jsi hodně unavená a přetažená a jak už tu někdo psal, zajdi k psychologovi. Uleví se ti. Píšu z vlastní zkušenosti. Měla jsem sice jiný problém než ty,ale už jsem nevělěla jak dál a moc mě pomohlo to s někým probrat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.