A máš to jako bič na exku nebo v takzvaném zájmu dětí? Myslíš si, že B je správně, co. No tak mi zkus ten dětský zájmík jakože popsat.
Já jsem kdysi své 2 děti nabízela, ale zájem byl minimální, a tak jsem jim vysvětlila, že jejich tatínek je sqělej, byť už ho 4 roky neviděly. Vyrostly a když jim to v dospělosti docvaklo, ocenily že jsem jim nevnesla do života další pakárnu, rozvod jim stačil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.