Nehledě na to se říká, že facka je nejlepší psycholog a ve škole by někdy učitel Hnízdo byl na místě.
Já jako dítě různýma předmětama dostávala a nijak mě to nepoškodilo.
Naopak, ale když mi ubohá dětská lékařka řekla na ORL, když nebyla sama schopna dítě zvládnout, ať dám dceři na zadek (protože si nechtěla nechat prohlédnout ucho), tak jsem jí řekla, že jako Švédku ji mlátit nemůžu...( jako Češce bych jí dala). Šlo spíš o to, že lékařka měla příšerný přístup a shodou okolností podobně o ní mluví ostatní na stránkých znamylekar.cz, tak to nebyl jen můj názor. Jinde s doktorama nikdy problém nebyl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.