Ano. Vím a ty víš taky.
Takže buď to pochopí, nebo nepochopí.
To nevymůžeme klackem, páskem, fackou, přesvědčováním, ničím. Přesto všechno ten pocit - "že mu jí plácnu a tu mikinu si oblíkne a nechá si ji a nic se nestane", asi v sobě tak nějak mám. Neplácnu a i kdybych plácla, nenechá
)
On ví, já vím, ale ta diskuze je o toleranci týrání dětí v ČR, asi se shodneme, že až tak tolerantní, jakože takový ovce v tom světě nebo Evropě - v tomto tématu fakt nebudeme,
to jen idnes, novinky či noviny... mají úžasné diskutující - za mne připojím ještě aktualne... ještě jiný server disponující nemožností registrace protože SERVER je přeplněn, či jinak, kdo tam má registraci, či kdo to zkusil na podobných serverech?
Podotýkám, po upozornění někde jinde jsem chvilku sledovala... REGISTROVAT SE NELZE, kapacita serveru
) s většina diskutérů do sebe jde vzájemně - nemají stejné nicky, ale.... třeba i za úplatu asi mají pocit hodit do pléna něco hodnotného ... a pak ač tam ten NICK nikdy nebyl, během pár dní.. opakující se lidé.
Mne spíš zajímají bloggeři a reakce na ně, ale tam zase má parketa intelektuální.