To jsem psala já, takže tentokrát je osobně na mě? Nikde jsem o ujetí ruky nepsala, jen jsem reagovala v podstatě na vlákno aachje, že u nás s věkem potřeba fyzických trestů klesá (a doufám, že v pubertě nestoupne) Jestli to nebude tím, že Češi obecně děti tak nemilujou jako jižní národy? - Vzít u nás malé dítě do dražší restaurace je leckde problém, protože by kňouralo, obtěžovalo - rodiče jsou z toho na nervy - na jihu se vždycky všichni jen smáli, nebo ty cizí křiklouny šimrali, rozesmívali...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.