Proč my Češi považujeme za normální bít a psychicky týrat vlastní děti? Čtu si o Záhrobský a jejím otci. Normálního domácího tyrana obhajuje víc jak polovina diskuze!!! Šárka mu má být vděčná. Nechápu!!!
Včera sem šla po ulici a slyšela jsem z okna, jak někdo bije dítě. Dítě strašně moc plakalo, dostávalo nejspíš páskem. Jak to může rodič dítěti udělat!!! Chtěla jsem zasáhnout, ale nevěděla jsem odkud to šlo a pak to naštěstí pro to ubožátko přestalo. Okolo chodili normálně lidi a bylo jim to jedno.
Na ulici denně vidím, jak rodiče řvou na děti, v autobuse padne i pohlavek, co se musí dít doma!!! V Čechách se to bere jako normálka. Co jsme to za lidi, co jsme to za národ?
Pracovala jsem na psychiatrii (jsem sestra). Viděla jsem ty následky. Kromě duše, ale i tělo trpí, obezita, anorexie, ae, atd., atd., sexuální poruchy (jeden chytrý pan doktor říká, že když bije dítě rodič opačnýho pohlaví, tak je v tom skoro vždycky něco sexuálního) a nejhorší je, když to dělá nevlastní otec nebo máma a ten druhej se na to jen kouká!!!