Tak jsem včera synovi našla v hlavě vši. Ještě to není masivní výsev, ale i tak dneska nejde do školy a jakmile se probudí, mažeme do lékárny pro odvšivovadlo. Zajímalo by mne, kde se ty mrchy berou. Já je měla jednou cca ve stejném věku, přivezla jsem si je z pionýrskýho tábora, kde jsem spala ve stanu s romskou holčičkou. Takový klíště žije v lese a čeká na hostitele... ale vši žijou jen v těch hlavách, nebo ne? Není mi pořád jasný, proč se tenhle hajzl pořád objevuje, ve všech generacích a poměrně masivně. Málokdo má blechy nebo štěnice, ale vši čapne aspoň jednou za život každej. Jak je to sakra možný???
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.