netrpel tu nekdo na sum v uchu? Pred par tydny jsem byla nemocna...zanet uzlin, krku..nasledne se mi k tomu pak pridalo srdce-tachykardie...brala jsem ATB...ale sum v uchu mi nezmizel, behem toho zanetu jsem mela ucho jakoby zalehle, nebolelo..ale ted uz jsem zdrava a sum tam mam temer nonstop..zmizi kdyz otevru pusu, polknu, obcas citim jakoby tepani, tlak...na usni se urcite v nejblizsi dobe vypravim..jen netusim co me ceka? Muze to byt treba stale zalehle nebo nejaky spunt?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.