| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

nás starší neměl dudlík od roku a pul a ani mu nechyběl, ale přestal asi ve 20m chtít chodit spinkat po o. Taky jsme se tu radila. Holky psaly vydržet týden, max.2 týdny - klidový režim, čtení a pak zafixovat a držet bez hnutí, dokud neusne~t~. ...a zadařilo se. Dneska už mu bude skoro 3,5, když nejde po o spát, tak už vydrží být celý den v pohodě, ale rád si jde lehnout, když máme takový náš běžný pohodový den a spí min. hodinku. Jo, ale dalo nám to teda asi měsíc a pul boje, měla jsem z toho poledního spánku naprosto stejné pocity a bylo mi líto, že ten jeho spánek potřebuji snad více já než on (ale on už k večeru, kolem 5-6h byl totálně vyřízený a pak začínal vřískat a vymýšlet si, jinak normální pohodové dítko) a s druhým těhotenstvím byl pro mě ten odpolední spánek fakt duležitý, bylo my dlouho zle, do oběda jsem byla pomalu polomrtvá, po o jsme šli spinkat spolu a já se pak dokopala vstát dříve, abych ze sebe udělala člověka a trochu se nastartovala. Chápu tě a držím palce~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.