Jsem ráda za tuhle diskusi, včera mě to taky dostalo... Paní mi přišla spíš zralá na psychiatra, chovala se jak nezralé malé dítě... Jak se vymlouvala, že byla plavat 1 x za měsíc protože měla menzes...Vůbec jsem hlavně nechápala, proč lezla do toho pořadu. Ona zjevně sama nic s tím stavem vůbec nic dělat nechce. Možná by měla spíš mít ID na hlavu. Ještě jsem se kvůli tomu pohádala s manželem :), on se jí tak jako zastával...Já také nejsem ukázková štíhlice, ale prostě vím, že si za kila navíc můžu jen a jen sama. Fakt jsem to včera nějak nechápala, možná jí tam donutila jít rodina...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.