Přidat odpověď
Dobře, a co procházky? Já nevím, ale mě třeba samotnou taky nebaví chodit na procházky......Já nevím, ale podpora rodiny se neměří slovy ale činy a nějak jsem žádný čin projevující podporu za celý pořad neviděla...
BTW já měla odpor k pohybu taky - díky učitelkám tělocviku, které mě nutily dělat věci, na které jsem prostě a jednoduše neměla (vyrostla jsem brzy a rychle a nezvládala jsem koordinaci), dostávala jsem za to pětky (třeba za výmyk) a hrozil mi trojec na vysvědčení. Navíc jsme měli tak šíleně sportovní třídu, že ani utkání ve volejbae či přehazované nemohlo být jen přátelské ale muselo se jít až na krev......Takže já třeba po opuštění gymnázia žádný výrazný pohyb neěla (kromě plavání v prváku na vejšce). Teprve před rokem jsem objevila Zumbu, která mě baví natolik, že už chodím třikrát týdně i když při ní nehubnu (špatná tepová frekvence). Ale baví mě a dělám alespoň něco pro svou kondičku.......Kdybych jí nenašla, tak mám teď třeba taky už várazně vyšší nadváhu, protože sport (kromě turistiky a případně plavání) nebyl nic co bych vyhledávala......
Předchozí