Ahojda všem,
chci vám napsat osobní zkušenost - mám atopický ekzém, alergii (senná rýma a pyly) od 6 let a prošla jsem celou léčbou přes vakcíny po desítky mastí...v 19-ti letech jsem se rozhodla, že takhle to nejde. Počet alergií se mi zvyšoval a s ekzémy trápení (co mám povídat - sukně v létě pro mne byla trauma).
V současné době se léčím kombinací - homeopatik, prošla jsem 2-letou detoxikační kúrou preparáty Dr. Jonáše a používám metodu tzv. Autopatie. Po 30-ti letech nemusím nosit sebou stále kapesník
! Všimla jsem si toho až po několika měsících...nerozkýchám se, když se navoním, projdu prašným prostředím apod. Neříkám, že je to 100%...ale rozdíl je obrovský a ekzémy jsou lepší a lepší, někde vymizel úplně. Trvalo mi 2-roky než se moje tělo vyčistilo - byla to disciplína, ale stálo to za to. Už proto, že je na cestě naše 1. dítko a já chtěla udělat maximum pro to, aby si neužilo jako já...
Tak přeji pevné nervy - na každého působí něco jiného, ale kortikoidní mastí pouze utlumí projevy z těla, které se derou na povrch - věřte mi, mám to tak při každém zhoršení stresu apod.
Pěkný den. H.