Já dělám jogurt takto: mlíko v pokojové teplotě smíchám s jogurtem taky v pokojové teplotě (Hollandia - nebrat !) a přidám k tomu cca 5 lžic Amálky sušené syrovátky. Ta Amálka jogurt hezky "osladí", dítě to bez té Amálky nechce jíst. Taky to zahustí. To udělám cca v 9 večer a ráno to mám hotové. 50stupnů je moc, bakterie se umrtví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.