Johanko, svíčková - vývar z hovězího, rozmixovaná kořenová zelenina, zahušťovat se ani nemusí, bílý jogurt. To jsem dělala dětem asi do 2 let. Teď přidávám i smetanu na "vylepšení". Pro hubené dítko na tom nevidím absolutně nic závadného (nepotřebuji připravovat redukční dietu). Koprová podobně, jen tam tedy zahušťuji moukou. Taky nepředpokládám, že by si 4 člená rodinná se dvěma třemi lžícemi světlé mouky nějak extra zkazila jídelníček. Můj názor je, že omáčky tak nějak automaticky vyřazují ze zdravého jídelníčku, ale naprosto nechápu proč. Tedy jasně chápu - hnědá UHO z jídelny je úplně o něčem jiném.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.