Souhlasím, opravdu záleží na kvalitě oblečení,i když mi se to nestává tak často-( mám Siemens také s tepel.čerpadlem, suším na suché do skříně a žehlím vše - je to moje úchylka) něco se nejen srazí, ale ztratí i tvar, ale oblečení kvalitní / ani tak nezáleží na značce - srazilo se i manželovo triko La coste za 3000-, ale na kvalitě, oblečení originál Next z Anglie se opravdu nezráží a drží i tvar)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.