| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nosím si krabičky a manželovi nabaluju krabičky.
Mám v práci mikrovlnku, takže si nosím i normální jídla a ohřeju. Manžel MW nemá, musí si jít ohřát jídlo ke kolegyním do jiné místnosti a dělá to nerad, tak jemu ohřívací jídlo dávám jen výjimečně.

I ohřívací jídla si dělám taková, aby se dala sníst bez nějaké složité manipulace na pracovním stole. Takže rozhodně třeba ne polévky, řídké omáčky (hlavně červené:). Nejvíc si na ohřívání nosím různé dušené směsi masa se zeleninou, třeba vepřové v mrkvi, hovězí s hráškem, "čínu"... rovnou si to smíchám s přílohou, abych nemusela nic přesypávat nad klávesnicí:) Pak si nosím různé těstoviny, rizota a kuskus. To všechno se dá jíst bez problémů lžicí.

Z neohřívacích jídel se mi osvědčily vydatné saláty - čočkový, fazolový, kuskusový, těstovinový, se zamíchanými nějakými zasycujícími přísadami - sýrem, šunkou, opečeným masem.. prostě aby to bylo jídlo, kterého se najím - nejsem králik, abych vydržela celý den o listí:)

A pak si nosím druhou krabičku, do které si nakrájím buď zeleninu, nebo ovoce na nějaké kusy, které se dají kultuvovaně rukou zobat.

manžel dává přednost tomu, že mu do krabičky naskládám pečivo, nakrájenou zeleninu a kusy šunky, sýra, nebo třeba opečený kuřecí steak nebo řízek. A ovoce chce raději vcelku nenakrájené(celé jabko, celý pomeranč).

A dost často peču, tak ještě do malé třetí krabičky často nabalím kousek domácí buchty, mám ji ráda k dopolední svačině s kafem nebo čajem:)

Na všechno mám krabičky Lock-Lock, perfektně těsní. Máme různé tvary a velikosti, takže najdu vždy vhodnou na daný tvar jídla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.