| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Uz jsem o nas psala a par temat nize se zarudlymi tvarickami. Ted se mala osypala predevsim v zahybech mezi prcinkou a nozickama a na stehynku a zadecku ma par flicku (vypada to skoro jak na te tvaricce, cerveny flek cca 3cm, jak kdyby ji popalila kopriva), ale nejak to nepali, jen je to trosku zarudle. Taky jsem ji vcera dala rajce, nechala jsem ji v zidlicka at si s tim dela co chce, protoze jsem ji chystala veceri, tak se tim dost pomatlala na pusince, bylo to tak 5 minut a pak jsem ji to chtela umyt a na svtele jsem zjistila, ze ji potom naskocil ten exem, zase ji zacaly horet tvaricky,... rajcete moc nesnedla, ale je me divne ze by reagovala ta kuze tak rychle na potreni rajcetem? Nez jsem ji davala do zidlicky nic tam nemela. No zitra jdeme na kozni, jen me to porad vrta hlavou a mam strach, "bohuzel" uz tvaricky ma zase ok tak doktorka nic neuvidi, na tech nozickach uz to ma tyden a nelepsi se to, uz je bez plen, krom spani, avivaz nepouzivam,(takze opruzenina to snad neni, ale nevim jak to vypada, nikdy nas to nepotkalo)... Je mozne ze by to byl ten atop a nesvedilo ji to? Nekdo mi tady radil, ze to muze byt ta sebora, ale pak nechapu ty nozicky, ale treba to s tim nesouvisi... Omlouvam se za roman, ale kdyz vidim to nase bile kuzlatko s tema cervenyma pupinkama vsude tak me je ji fakt lito. Clovek se muze pretrhnout, porad resi co ji, sousedcina stejne stara holcicka snida salam, obedva parek skoro kazdy den a kuzi ma jak z alabastru. Nechci hledat spravedlnost, to byl jen takovy povzdech :-). Diky moc za rady.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.