Přidat odpověď
Na základě včerejší diskuze s dvěmi maminkami bych se Vás ráda zeptala, o co je dobré si rozšířit aprobaci. Momentálně mám vystudovanou španělštinu pro 2 st. ZŠ a SŠ. Vzhledem k tomu, že mám malé uplatnění, využila bych toho, že jsou dotované studia v Olomouci a rozšířila si aprobaci. Na výběr je čeština, matematika, přirodopis, informatika pouze pro ZŠ nebo občanka pro ZŠ a SŠ. Nejdříve jsem si chtěla vybrat občanku, neboť sice budu teď učit na ZŠ, ale ráda bych časem přešla na SŠ a tento jediný předmět je pro oba dva stupně, ale jedna maminka mi říkala, že s tím o moc větší uplatnění nenajdu. Kdysi jsem se hlásila na matematiku, ale už jsou tomu 4 roky, kdy jsem se jí učila naposledy a nevím, zda byhc se do toho dostala. Informatiku jsem neměla ani na gymplu, neboť učitel s námi hrál jen hry akreslil obrázky, tkaže tomu moc nerozumím. Přírodopis mi nikdy moc nešel a od gymplu, kde jsme měli hrozného profesora, oc chtěl po nás VŠ biologii z toho mám "fobii". Čeština je dle mého hodně těžká a náročná na čas, když je třeba přečíst to kvantum knih, které se tam vyžadují. Učení se nebojím, nemám problém se mnoho věci nabiflovat. Prosím o rady.
Předchozí