Mě se taky Martin moc líbí, rozhodně víc než Jiří... ale celkem chápu, že jestli se tak jmenuje manžel, tak to asi bude dýl trvat, než si zvykneš takhle říkat miminku :o) My řešili podobný problém, jméno Martin se mi moc líbí, ale je to manžel a jména po nás nebo po někom z rodiny jsme nechtěli :o))) teď je to vůbec boj o druhé jméno :o)) Tak držím palce ať si zvykneš co nejdříve, je to fakt moc krásné jméno a do Jiřího bych teda nešla. Já si na Kryštofa taky nemohla chvíli zvyknout a dneska vím, že je to přesně jméno pro něj, že jiné by mít nemohl a to mu říkáme všelijak :o)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.