Přidat odpověď
Arantxo,
dočetla jsem se, že tobě by stačily pouhé 2 hodiny - od 7 do 9 hodin, aby ti dítě někdo pohlídal....že potom máš volno a do práce jdeš až večer..... Jedná se opravdu POUZE o ty 2 hodiny hlídání??? Pokud ano, tak já bych to - ASI - udělala tak, že bych spíš poprosila nějakou známou nebo sousedku, aby mi dítě pohlídala.
Pokud by do školky opravdu musel kvůli těmto dvěma hodinám - že ty jinak máš volno, tak bych fakt poprosila někoho ochotného, aby pohlídal, a aby dítě nemuselo s atb. do kolektivu. Aspoň bych se pokusila s někým se domluvit.....
Jinak - upřímně řečeno - mě úplně děsí představa, že třeba i do naší školky někdo posílá dítě s atb. (tudíž nikoliv úplně zcela vyléčené). Syn teď jde od pondělí do školky, nebyl tam týden a půl, Sumetrolim dobral ve středu a ještě 4 dny po dobrání nešel do kolektivu, aby tělo nabralo po lécích aspoň trochu sil....opravdu mě ta představa dětí s atb. ve školce děsí....chápu, že to ani při nejlepší vůli kolikrát nejde udělat....je to jenom můj pocit, tak se omlouvám, jestli jsem se někoho dotkla.
Předchozí