Mě jen napadá, že jsou to suroviny, se kterými se vaří úplně běžně a skoro v každém jídle je alespoň něco z toho. Nejsem si úplně jistá, co chceš slyšet. Mrkvové lívance, zelné placičky, brambory zapékané na všecky způsoby- když do nich přidáš regionální domácí sýr jsou ještě lepší, všemožné polévky, kuře pečené v zelí, zelný salát s mrkví...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.