Přidat odpověď
Mechytyldo toho je fakt mraky - jen si prostě hlídat, aby to byly potraviny vypěstováné u nás. My tak normálně žijem a z těch "cizích" toho fakt mnoho nepotřebujeme ( krom třeba rýže, mořských ryb, občas citrusy atd, prostě co neroste u nás).
Malé dítě, pokud to bude mít od mala po troškách, tak prostě ty chutě bude přijímat přirozeně. Např hodně vaříme z ovesných vloček, krup/krupek, pohanky ... samozřejmě brambory, vařené, pečené ( ty mají děti moc rády), zeleninu a ovoce vždy sezonní ( žádné jahody v zimě) , vařím normálně i maso atd. Bez bílé mouky - zahušťování se dá dost dobře obejít např. v polévkách ( v úplně ve všech tedy ne, třeba bramboračka) i v omáčkách ( dát prostě víc zeleniny) atd.
Předchozí