my máme 8,5měsíčního neplánovaného třetího prcka.. manžel ale věděl, už když jsem měla podezření a šla na gyndu - po třetí už to člověk pozná, dělala jsem si i těhu test, byl pozitivní a k dr šla víceméně pro potvrzení.. dostala jsem taky už fotku.. a manžel to vzal líp než já.. já se s tím chvíli musela smiřovat.. ale ne z důvodu, že bych třetí nechtěla, my chtěli vždycky.. ale proto, že půl roku předtím jsme se definitivně rozhodli třetí těhu odsunout na dobu neurčitou.. trvalo mi dlouho se s tím smířit.. a pak nečekané těhu.. ale jsme všichni moc rádi, že naše sluníčko máme - nám pohlaví bylo fuk.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.