ted jsem volala s mamkou tak proto ta proluka
![:-)](/g/s/0.gif)
Jinak docela ok,úzce spolupracujeme se soc.pracovnicí,která má na starosti ochranu dětí.Tak se tam máti muže dostavila byla tam asi 1,5h,kdy ji paní řekla,že udělala dost přestupků a pokud by chtěla věci napravit je ji podána pomocná ruka,typu psychologa a nějakého terapeuta ohl.alkoholu,ten ale samozřejmě popřela.Jinak muž jde v út za její psychiatričkou ji osvětlit situaci,aby věděla co se stalo.Jinak nás prý nebude vyhledávat než si v hlavě srovná zda se sebou bude chtít něco dělat.Bylo ji trochu pohroženo soudem atd.To prý nechce,aby to takhle daleko zašlo.Jinak včera jsem byla odjetá a byla tu policie vyslýchat bráchu a M.Takže jsme tu etd trochu "středem"pozornosti
![~b~](/g/s/27.gif)
.Pak přijel známej se sanitou a to si asi všichni myslí,že tu byl nějakej morduńk
![~t~](/g/s/20.gif)
Jinak si to prý tchýně srovná v hlavě a rozmyslí se tak jsem teda zvědavá,co bude dál.Ostatně k ní taky policie dorazí a pak půjde ještě k té přestup komisi nechámě jí to vyžrat až do dna at ví,že nás nebude vydírat ani s námi manipulovat a myslím,že to bude stačit na to,aby se bud zamyslela nebo dala pokoj úplně.
Tož v kostce.
Simi jukala jsem,jakého máte doma horolezce
![~R^](/g/s/10.gif)