myslím,že pro děti je nejlepší upřímnost.Oni pak poznají,že i když ti to není moc příjemné tak se ti můžou z takovýma věcma svěřit,protože jim to vysvětlíš tak jak to je bez nějakých kytiček a včeliček,bez čápa a podobně a oni jsou potom informovaní a necítí se ve škole jako blbci.u nás doma se o tom nemluvilo a do dnes nemluví ve škole jsem se všechno dověděla,ale připadala jsem ji jako pitomec.a nechci aby se tak cítila moje dcera raději tu hodinku s ní posedím a vysvětlím ji jak to je než aby získala od kamarádek nějaké špatné informace,které by mohly negativně ovlivnit její sexuální život a vůbec život v partnerském vztahu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.