Nevíte někdo, čím to je, že španělské jahody balené 1.3. nejsou ani trochu nahnilé ještě po týdnu? Nejsou teda ani zralé, ale připadne mi divné, že když utrhnu u nás vypěstovanou jahodu (v červnu) tak ani v ledničce nevydrží déle než 2 dny, kdežto tyto jahody vypadají pořád jak z umělé hmoty. Babička je teď začala kupovat dětem a já z toho nemám moc dobrý pocit...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.