| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

máte někdo zkušenosti s Aloe Vera Gelem od firmy Forever Living Products? Slyšela jsem, že je nejkvalitnější (doporučili mi tuto firmu v práci). Celá moje rodina trpí oslabenou imunitou, stále marodíme a lékaři do nás cpou antibiotika. Jen se z toho na 14 dní dostaneme už jsme opět nemocní. Každý rok je to to samé.

Už tři dny pátrám po internetu a objevila jsem několik firem, které Aloa Vera Gel nabízejí. Ceny se pohybují za 1 litr okolo 600,- Kč. Je to docela dost, ale kdyby to zase mělo pomoct, tak bych do toho možná šla. Přečetla jsem hrozně moc diskuzí a zatím na různé Aloa Vera Gely jsem našla pouze pozitivní reakce. Prý pomáhají i proti lupence, ekzémům a alergiím (asi 200 druhů různých nemocí - to mě ohromilo stejně jako ta cena ~t~). Alergii na pyly mám také a můj muž trpí ekzémem. Kdybych nečetla tolik tich diskuzí, tak bych si ten gel asi koupila u té firmy FLP, ale teď nevím jestli je fakt nejlepší, nebo jestli je lepší firmy NWA nebo ta RL nebo úplně nějaká jiná? Jsem z toho zmatená. Jasno mám pouze v tom, že bych to chtěla vyzkoušet. Pouze nevím, u které firmy. Nerada bych naletěla. Nebo nemůžete mi někdo doporučit nějakého dobrého a zkušeného prodejce, který by mi opravdu pořádně poradil a nesnažil se mi pouze prodat svoje neprodejné zboží?

Nebo máte nějaký jiný tip, jak posílit imunitu. Už mě to marodění fakt nebaví. Já věčně chybím v zimním období v práci a syn pořád není ve škole a pak všechno doháníme doma.

Díky za rady ~z~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.