Ahoj,
máte někdo zkušenosti s Aloe Vera Gelem od firmy Forever Living Products? Slyšela jsem, že je nejkvalitnější (doporučili mi tuto firmu v práci). Celá moje rodina trpí oslabenou imunitou, stále marodíme a lékaři do nás cpou antibiotika. Jen se z toho na 14 dní dostaneme už jsme opět nemocní. Každý rok je to to samé.
Už tři dny pátrám po internetu a objevila jsem několik firem, které Aloa Vera Gel nabízejí. Ceny se pohybují za 1 litr okolo 600,- Kč. Je to docela dost, ale kdyby to zase mělo pomoct, tak bych do toho možná šla. Přečetla jsem hrozně moc diskuzí a zatím na různé Aloa Vera Gely jsem našla pouze pozitivní reakce. Prý pomáhají i proti lupence, ekzémům a alergiím (asi 200 druhů různých nemocí - to mě ohromilo stejně jako ta cena
). Alergii na pyly mám také a můj muž trpí ekzémem. Kdybych nečetla tolik tich diskuzí, tak bych si ten gel asi koupila u té firmy FLP, ale teď nevím jestli je fakt nejlepší, nebo jestli je lepší firmy NWA nebo ta RL nebo úplně nějaká jiná? Jsem z toho zmatená. Jasno mám pouze v tom, že bych to chtěla vyzkoušet. Pouze nevím, u které firmy. Nerada bych naletěla. Nebo nemůžete mi někdo doporučit nějakého dobrého a zkušeného prodejce, který by mi opravdu pořádně poradil a nesnažil se mi pouze prodat svoje neprodejné zboží?
Nebo máte nějaký jiný tip, jak posílit imunitu. Už mě to marodění fakt nebaví. Já věčně chybím v zimním období v práci a syn pořád není ve škole a pak všechno doháníme doma.
Díky za rady