| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Včera donesl syn druhák poznámku "Řval ve třídě". Tvrdil mi, že to bylo o přestávce, že jich řvalo víc a on na ty druhé řval, ať neřvou - holky to šly žalovat učitelce a ta následně nařídila všem řvounům napsat si to do deníčku s tím, že příště to bude do žákovské. Včera jsem to přešla, protože mi to nepřišlo nijak tragické, přijde mi v normě řvát o přestávce, i když chápu, že pokud by řvali všichni v každé třídě, tak je to o zdraví. Jen jsem si o tom se synem promluvili.
Ovšem dnes jsem pro něj přišla do družiny a ještě s dalšíma dvěma seděl na lavičce "hanby" a brečel. Brečel, protože dělal něco, co neměl a věděl, že si to učitelky nenechají pro sebe a budou mě o tom infomovat. Propichovali špendlíkem oči na fotkách. Tak to už mi přišlo horší než řvaní ve třídě a vzhledem k tomu, že nedávno zase "nechtě" při polštářové bitvě v družině kopl spolužákovi papučí pod oko (naštěstí tam měl ten kluk jen šrám, ale oko zůstalo celé, nicméně se to zapisovalo do knihy úrazů) - tak jsem se dnes naštvala a v klidu, bez řvaní jsem mu jako důsledek jeho dnešního prohřešku zatrhla TV, PC a do odvolání jsem mu zabavila jeho našetřené peníze (chtěl si v těchto dnech kupovat lego, tak proto) Asi to budete považovat za nepřiměřené, ale už mám dost těch jeho vylomenin, kdy první jeho věta je k učitelce: To jsem udělal nechtě. Připadám si dycky jak malé děcko, když si učitelka stěžuje, jak je to u něj pořád dokola a já nevím, co s tím. Přijde mi, že syn si to sice uvědomí, že je to špatně, ale třeba se omluví, pobrečí si a za chvíli o tom neví.
Jak poznámky a vylomeniny dětí řešíte? Já se přiznám, že to neumím, nebyla jsem holka, co zlobila, manžel taky ne, tak nevíme, jak se synem pracovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.