| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A kochleární implantát ve vašem případě nepřichází v úvahu? Já tomuhle nerozumím, mám jenom takové laické informace~;) je pravda, že u dětí s DMO se předpokládá, že ten vývoj bude opožděnější, tudíž i to porozumění řeči bude slabší ze začátku.

Protože třeba "normální" 18m dítě je schopné splnit už dvojsložkový příkaz ( běž do chodby a dones si botičky např.), což syn v tomhle věku absolutně nereagoval, max. rozuměl tak hají, hačí, jdeme a takovéhle základy. Taky to bylo moje první dítě, takže jsem nic moc nevěděla...vlastně jsem si to až pak někde přečetla, že by to takhle mohlo být..a začala jsem ho tak něja víc pozorovat a řešit to, a bohužel jsem měla pravdu...ale zase na druhou stranu včasným řešením je ted na tom relativně dobře, až na samotný mluvení je to normální tříleté dítě.

Rozhodně vy to nemáte lehké, P. toho má opravdu hodně nakupeného, ale děláte, co můžete, určitě se to zlepší ~x~~x~ jinak předpokládám, že na postižené děti chodíš, už jsem tě tam párkrát viděla..tam někdo neporadil s logopedem?~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.