| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahojky,
chtěla jsem se zeptat- mám syna -bude mu 6 let za 4 měsíce,chodíme na logopedii-neměkčí,neříká L,R,Ř, spousta chyb u jiných hlásek, místo c říká č,s-š, atd. jsem už z toho neštastná, někdy stačí když otevře pusu a promluví...říkám si,že to není možné, cvičíme ,nyní se nás dr.z Logopedie rozhodla poslat na foniatrické vyšetření, prý chce mít jistotu, abychom se zbytečně o něco nesnažili a problém potom nebyl nakonec někde jinde...
Docela mě to trápí, přijde mi, jako by byl na úrovni tak 3-letého dítětě,co do výslovnosti(ne sl.zásoby)

Manžel mi taky v tomto problému moc nepomůže, protože když něco začnu řešit na téma Logopedie,řekne mi třeba jako dnes-cituji:,,Jéžíííš,dyť je to malej kluk...!
Jak mu mám vysvětlit,že už není zase tak malej,že by měl jít do školy(je červnovej),ale žádám o odklad...prostě podle manžela se všichni naučili mluvit,tak asi tak...jenže ne všichni dospělí umí mluvit, byla jsem toho svědkem a bylo to hrozné...
Máte někdo podobný problém?
Nebo byl někdo z vás a Vaším dítětem na foniatrickém vyš.?Jak to probíhá?
Moc děkuji předem všem...:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.