víš co, ono je to těžké ... já jsem třeba strašně ráda, za kvalitní útulky. Ti psi si mnohdy nemají šanci vybrat a "páníček" je vykopne z domu nebo uváže někde u stromu a nechá napospas ... ti lidi bez domova si mnohdy vybrat mohli. Neříkám všichni, nechci házet lidi do jednoho pytle, ale uplně bez koruny nemusí zůstat nikdo z nás. Každý máme nárok na nějaké životní minimum. Jsou to směšné koruny, ale když už nemůžem pracovat tak nějak přežít by se za to asi dalo - někde v nějakém "azylu" ... nechci se raději pouštět do těchto debat, protože člověk může spadnout do velkých problémů ani neví jak. Ale když se podíváš na bezdomovce tak valná většina z nich žebrá peníze jen na alkohol - raději budou mrznout v parku, ale budou mít flašku vína než by peníze dali za azylový dům. ... ano třeba né všichni.
Jinak jen tak okrajově by mě zajímalo co dělá město s mýma 1500kč za mého 2 nebo 3 kilového psa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.