ano máš pravdu ... stejně tak asi chápu Mis+Anetka - já tu diskuzi přečetla celou znovu - nechci vám křivdit. Myslíte to dobře - bere prostě zvíře jako zvíře ... já to ještě dělím na zvíře běžně tady chované na maso, a běžně tady chované jako mazlíček. Proto tam cítím rozdíl,i když taky hodně cítím to, že mi opravd vadí, že se zvířata zabíjejí ... a maso jím a celkem nevím jak dlouho protože ještě chvíli budu uvažovat a jíst ho nebudu. Už jsem to udělala jednou a asi rok jsem nejedla nic ..
Prostě tady je přestupkem a bude trestním činem zabití psa .. u prasete tomu tak nebude ač je bezesporu chytré. Pevně věřím, že ani ty Kreditko ani Mis by nezabily psa kdyby k tomu opravdu neměly třeba existenční důvody. Sníst psa kvůli velkému hladu při nějaké válce nebo nevím čím bych dokázala pochopit, nemakačenka kteří kradou psy nebo chytají toulavé pro "levný kus žvance" nechápu a odsuzuju. ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.