| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prosím, nevíte někdo kde sehnat psí sádlo? Nemyslím takový ten kelímek, co se jmenuje psí sádlo, prodává se v lékárně a je to jenom směs bylinek. Potřebuju normální sádlo ze psa, dcerce na kašel. Kašle permanentně, kašel má skoro furt, tradiční medicína absolutně selhala, a to už jsem vyzkoušela fakt všechno. Cibule s medem nezabírá, čaje nezabírají, antibiotika jsou chvilková záležitost. Kašel má tak jednou do měsíce, kdy má v noci fakt hnusný záchvaty. Nechci se dívat jak se trápí, já si taky nemůžu dovolit být pořád na paragrafu. Doufala jsem, že pomůže vytržení nosní mandle, ani ani to nezabralo. Už nevím kudy kam, snažila jsem se sehnat psí sádlo na internetu, ale nedaří se mi. Nevíte prosím, kde bych mohla sehnat?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.