Blanka.. Malá si střídavou péči sama navrhla - protože nic jiného nezná a tak to je u její spolužačky. Ze začátku to asi brala jako loajalitu vůči oběma z rodičů, ale nyní to začíná být problém pořád víc a víc - stěžuje si, že neví, kde má své věci (tatínek navíc pobývá na dvou místech, takže má "tři" domovy a tři místa, kde by měla mít zázemí) a navíc se jí k tatínkovi čím dál víc nechce a mně je jasné proč - jednak je na mě moc závislá a jednak jí s ním bude, jako bývalo mě (ale já tomu nerozuměla a hledala chyby u sebe - ona si tím nemusí projít, já už to nedovolím, aby si zažívala, co já)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.